Σύγχυση προκαλούν όσα υποστηρίζει ο πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες δύο ανήλικων αθλητριών για σεξουαλική κακοποίηση. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πατέρας του προπονητή υποστηρίζει ότι ο προπονητής με μία από τις ανήλικες μαθήτριες είχαν σχέση και ο γιος του έκανε μια μ@@@@ία.

«Ο γιος μου είναι αθώος. Δεν υπάρχει βιασμός, απλώς είχε μία σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω πόσο καιρό κράτησε, είχαν μία σχεσούλα» λέει ο πατέρας του μιλώντας στο LiveNews.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα» αναφέρει. «Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…» λέει ο πατέρας του, σε μία δήλωση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει ούτε βιασμός ούτε τίποτα, υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας και μάλιστα έρχονταν μαζί και στο σπίτι μου» συνεχίζει και ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της μαθήτριας θέλει να τιμωρήσει τον γιο του επειδή στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί. «Τώρα θεωρεί σωστό να τον ξεφτιλίσει και να τον κρεμάσει ανάποδα» ισχυρίζεται ο πατέρας του προπονητή τένις.

«Δεν είπα ότι είναι αθώος, έκανε μια μ@@@@κια γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου και τα παιδιά στα ίσια του την έπεφταν. Αλλά ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;» καταλήγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του προπονητή τένις, έπειτα από καταγγελία που έκαναν δύο 13χρονες αθλήτριες.

Ο συγκεκριμένος προπονητής τένις κατηγορείται για: κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση.