Δίπλα στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά βρισκόταν από το πρωί η αδερφή της Μαίρη στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου εκτίθεται για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 14:00 οπότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και ακολούθως η κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, μια συγκινητική στιγμή εξελίχθηκε το πρωί στη Μητρόπολη όταν η Μαίρη Γεννηματά, η αδερφή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ζήτησε να μείνει για μισή ώρα μόνη της με την αδερφή της. Ήθελε να την αποχαιρετήσει χωρίς την παρουσία άλλων, να της «μιλήσει» πριν την κηδεία, λέγοντας το τελευταίο «αντίο».

Όπως μετέδωσε το κανάλι και η Μαίρη Γεννηματά έχει χτυπηθεί από καρκίνο δύο φορές, ενώ η οικογένειά της μετράει απώλειες από την ασθένεια, καθώς τόσο ο πατέρας της Γιώργος όσο και η μητέρα της Κάκια έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο.

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να αφήσει ένα λουλούδι και να πει το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά. Εκτός από την αδερφή της, στη Μητρόπολη βρίσκονται και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά προκειμένου να πουν το «ύστατο χαίρε» στη μητέρα τους. Μάλιστα ο 17χρονος γιος της αναμένεται να εκφωνήσει επικήδειο.