Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά πως θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Ο πρώην πρωθυπουργός θα διεκδικήσει στη «μάχη» των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ την προεδρία του κόμματος, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιήσει και επίσημα σε λίγα λεπτά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να δει τη Φώφη Γεννηματά από κοντά στο νοσοκομείου προκειμένου να της ανακοινώσει την απόφασή του, όμως αυτό δεν ήταν εφικτό.

Η επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά

Έτσι, ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του κόμματος και την ενημέρωσε πώς θα κατέβει ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για να διεκδικήσει την προεδρία.

Γεννηματά - Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στην Φώφη Γεννηματά πως ήθελε να το γνωρίζει πρώτα εκείνη για την απόφασή του, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να του εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημά του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.