Η νοσηλευόμενη ακόμη στον δέκατο όροφο του «Ευαγγελισμού» Φώφη Γεννηματά θα είναι η πρώτη που θα μάθει τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με τις προθέσεις του να κατέλθει υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας που θα γίνει είτε μέσω γραπτής δήλωσης είτε μέσω μηνύματος μπροστά στις κάμερες. Εάν επιλέξει τη δεύτερη οδό αυτό θα γίνει αύριο καθώς σήμερα αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη ως προσκεκλημένος του μουσικοσυνθετη Ζουλφί Λιβανελί για τη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Στην Αθήνα γυρίζει το μεσημέρι της Τετάρτης. Εάν επιλέξει την πρώτη οδό, τότε μπορεί η δήλωση να σταλεί στα μέσα ενημέρωσης οποιαδήποτε στιγμή.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αναμένουν τον κ. Παπανδρέου χωρίς να έχουν διάθεση να αποσυρθούν από την κούρσα διαδοχής, με εξαίρεση τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, που αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, τότε θα κάνει πίσω.

Στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη κινητοποίηση και έχουν πάψει να υφίστανται τα «στρατόπεδα» μεταξύ γεννηματικών, βενιζελικών, εκσυγχρονιστών, σημιτικών, κ.λπ. Όλοι μεταπηδούν από τον έναν υποψήφιο στον άλλον, ενώ εάν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ο πρώην πρωθυπουργός τότε θα ανακατευτεί ακόμη περισσότερο η εσωκομματική τράπουλα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.