Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο τόσο της Αττικής όσο και διάφορων άλλων περιοχών της χώρας προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος». Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες από τον Κηφισό που φούσκωσε με τη στάθμη να έχει ανέβει αρκετά.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε διάφορα σημεία στην Αττική ήδη από νωρίς το απόγευμα εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού που έπεσε, ενώ διακοπές κυκλοφορίας σημειώνονται σε διάφορες περιφέρειες της χώρας, όπως αναφέρει το αναλυτικό δελτίο της αστυνομίας που επικαιροποιείται. Δείτε την ενημέρωση της αστυνομίας εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας που θα συνεχίσει να σφυροκοπά και αύριο τη χώρα, πάρθηκαν έκτακτα μέτρα στην Αττική, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και την Παραλιακή από τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/10) στη 01:00 έως τις 08:00 το πρωί.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και Παραλιακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τη 1:00 έως τις 8:00 της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά, η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. οχημάτων και οχημάτων μεταφοράς επιβατών (λεωφορεία: Δ.Χ. και Ι.Χ., ΚΤΕΛ, δημοτικής συγκοινωνίας, αστικής συγκοινωνίας) κατά τις ώρες 01.00΄ έως 08.00΄ώρα της 15-10-2021 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των παρακάτω οδικών αξόνων:

α) Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Παραλιακής Λεωφόρου (χ/θ 0,000) έως το ύψος του Α/Κ Μεταμόρφωσης (χ/θ 15,571) και,

β) Παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Λ. Κηφισού έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βουλιαγμένης.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, αναλόγως των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

Του ανωτέρω περιορισμού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών και λοιπών υπηρεσιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.