Σε μια μοναδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 18:00 θα παρουσιάσει το Your Directors Club, αποκλειστικά προς τα μέλη του και τα μέλη του CEO Clubs Greece, τα ευρήματα της έρευνας “Redefining the Leadership Agenda” που αποτυπώνει τις ανάγκες που έχουν οι Directors και οι CEOs του σήμερα.

Tο Your Directors Club δεσμεύεται πάντα να αποτελεί την ισχυρή φωνή για το leadership της νέας εποχής. Έτσι, προχώρησε για πρώτη φορά στην έρευνα «Redefining the Leadership Agenda», που στόχο έχει να αναδείξει τις τάσεις της αγοράς και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην post-Covid-19 εποχή, τόσο τα ίδια μέλη του οργανισμού, όσο και οι εταιρείες τις οποίες εκπροσωπούν.

Τα ευρήματα και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την έρευνα αυτή, θα παρουσιαστούν από δύο πάνελ μελών του Your Directors Club και του CEO Clubs Greece όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς τις ανάγκες του leadership σήμερα αλλά και να ενημερωθούν για νέες πρακτικές ηγεσίας. Θα αναλύσουν την επιρροή της πανδημίας στην αγορά και τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και θα συζητήσουν για τα απαραίτητα προσόντα και χαρακτηριστικά που είναι πλέον αναγκαία για ένα επιτυχημένο ηγετικό στέλεχος.

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι η ιδρύτρια και πρόεδρος του CEO Clubs Greece και του Your Directors Club, κα Γεωργία Καρτσάνη και ο Customer Experience Transformation & Data Strategy Director του Ομίλου ΟΤΕ, κος Ιωάννης Τσίληρας, ενώ στα πάνελ θα συμμετέχουν τέσσερα μέλη του Your Directors Club, καταξιωμένα ανώτατα διευθυντικά στελέχη, και τέσσερα μέλη του CEO Clubs Greece, διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.