Τη συνέχιση της χορήγησης υποτροφίας για σπουδές στο ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολήςγια δεύτερη χρονιά ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Η υποτροφία, χορηγείται μετά από προκήρυξη της εταιρείας για σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα με δικαιούχους τα παιδιά των συνεργαζόμενων συμβολαιακών παραγωγών της.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα και την ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Ταυτόχρονα, η ηγέτιδα εταιρεία τροφίμων, υλοποιεί σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.  

«Πρόθεσή μας είναι να είμαστε με κάθε ευκαιρία στο πλάι νέων ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με την πρωτογενή παραγωγή. Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πρωτοπόρος στον θεσμό της Συμβολαιακής Γεωργίας, χτίζει έμπρακτα σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς της και από κοινού δεσμευόμαστε για την αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και τη βιώσιμη διαχείριση της εύφορης ελληνικής γης», δήλωσε η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO της εταιρείας.