«Πρόκειται για έναν ασφυκτικό θάνατο» τονίζει στο Newsbeast η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση λίγο μετά τη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο άψυχο σώμα του Νίκου Τσουμάνη.

Γράφει η Σταυρούλα Πεταλιού

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή ο ασφυκτικός θάνατος του 31χρονου προήλθε από την περίδεση του τραχήλου του με πλαστικές ταινίες τύπου tire up.

Η Λήδα Κοβάτση επισημαίνει πως δεν φέρεται να προκύπτει εμπλοκή άλλο ατόμου συμπληρώνοντας βέβαια πως είναι στην αρμοδιότητα των Αρχών να αναλύσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Νίκος Τσουμάνης

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός την Τρίτη (5/10) μέσα στο αυτοκίνητό του από ψαράδες στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο αντίκρυσαν τον 31χρονο νεκρό στη θέση του οδηγού και γύρω από το λαιμό του περασμένα τρία πλαστικά tire up.

Το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή ερευνήθηκε ενδελεχώς και έγινε η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από το εσωτερικό του.

Ο Νίκος Τσουμάνης είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και άτομα από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία καθώς τον αναζητούσαν.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό, ενώ, μεταξύ άλλων, φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Βέροιας, του Απόλλωνα Πόντου, του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη του πατρίδα, στη Θεσπρωτία.

Νίκος Τσουμάνης

«Η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό»

Φίλος του Νίκου Τσουμάνη τόνισε σε δηλώσεις του πως «η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό».

«Το θεωρώ δύσκολο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας» είπε και πρόσθεσε «ο Νίκος τα έπαιρνε όλα μέσα του, δεν μπορούσε να τα σηκώσει όλα αυτά».

«Ήταν ένα χρυσό παιδί»

«Ήταν κλειστός χαρακτήρας, φαινόταν πως κάτι τον απασχολούσε» σημείωσε αναφερόμενος στον ποδοσφαιριστή ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας.

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο αθλητικογράφος συμπλήρωσε πως ο Νίκος «ήταν ένα χρυσό παιδί».

«Τον γνώριζα χρόνια. Είχε μοιραίο τέλος. Ανήκε στην κατηγορία των παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη αμοιβή» δήλωσε.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός