H Kärcher, η μεγαλύτερη εταιρία συστημάτων καθαρισμού, συμμετέχει στην 10η Διεθνή έκθεση HO.RE.CA. 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την Παρασκευή 6 έως και τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015.

Η εταιρεία Kärcher και το προσωπικό της σας περιμένουν στο Hall 2, Περίπτερο A22-B21 όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις καθαρισμού που προσφέρουν τα ολοκληρωμένα συστήματα της Kärcher για το χώρο του ξενοδοχείου, του εστιατορίου, του catering, της καφεστίασης, των αρτοζαχαροπλαστείων, των ψητοπωλείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η Kärcher σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες, συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους του καθαρισμού. Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος επιτυγχάνεται η μέγιστη καθαριότητα των χώρων με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών σας. Λύσεις που προσφέρουν, εκτός από υψηλή απόδοση, ευελιξία, ευκολία στον καθαρισμό διατηρώντας πάντα τη φιλικότητα τους προς το περιβάλλον με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών σας. Το Green Cleaning και τα μηχανήματα Kärcher έρχονται για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σας να είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον και στους πελάτες σας με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ανακαλύψτε τις σκούπες ξηρής αναρρόφησης T eco!efficiency με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας (Watt). Καθαρίστε υγιεινά και χωρίς χημικά με τα ατμοσυστήματα Kärcher καθαρίστε αθόρυβα με τη μηχανή ψεκασμού και αναρρόφησης υφασμάτινων επιφανειών Puzzi 30/4, δοκιμάστε τη B 60/10 C τη μοναδική και καινοτόμο μηχανή περιποίησης δαπέδου που δεν απαιτεί καμία πηγή ενέργειας για να λειτουργήσει, καθαρίστε με απορρυπαντικά πιστοποιημένα με Eco label, σκούπες για φούρνους που καθαρίζουν σε υψηλές θερμοκρασίες, σκούπες πολλαπλών εφαρμογών, μηχανές περιποίησης δαπέδων, σάρωθρα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Όλα θα βρίσκονται στο περίπτερό μας όχι μόνο για να τα δείτε αλλά και να τα δοκιμάσετε.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.


Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop