Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 62χρονο που έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε ο τρούλος της εκκλησίας όπου εργαζόταν κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη τη Δευτέρα το πρωί.

Η κηδεία του 62χρονου, σύμφωνα με το creta24.gr, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας στη Βιάννο, με την τοπική κοινωνία να θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό του άνδρα.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε, καθώς ο 62χρονος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου, όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών.

Δείτε εικόνες του creta24.gr από την κηδεία:

Οι εργασίες στο εκκλησάκι και το τάμα

Ο 62χρονος έκανε εργασίες στο εκκλησάκι για να αποκαταστήσει τις ζημιές από προηγούμενους σεισμούς, όπως είπε στο Newsbeast, o δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, ενώ όπως αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Καστελίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση CRETA ο άνδρας είχε τάμα να σώσει την εκκλησία.

«Είχε κάνει τάμα να διασώσει την εκκλησία και να τη διαφυλάξει. Έχουμε μάρτυρες εν έτη 2021. Έλεγε ότι πρέπει να τη διαφυλάξουμε γιατί είναι στοιχείο του πολιτισμού μας και την παράδοσης» είπε συγκεκριμένα.