Απίστευτη ένταση σημειώθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Xαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στην εκπομπή του Mega, προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου του 40χρονου, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Τις επόμενες ημέρες, στις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη και της Φαίης Σκορδά ακούστηκε πως ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας ουδέποτε έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της καθώς είδαν να θίγεται η δημοσιογραφική τους αξιοπιστία γι’ αυτό και θέλησαν να βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου έβγαλε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τον δικηγόρο Δημήτρη Γκαβέρα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Ο ίδιος τόνισε πως οι δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή ήταν αυτούσιες και πως δεν είχε σκοπό να θίξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της Ιωάννας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.