Στοιχεία που εμφανίζουν τον δολοφόνο της Δώρας, και μετέπειτα αυτόχειρα, να επιχειρούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για το έγκλημα στη Ρόδο που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Mega, ο γυναικοκτόνος είχε ζητήσει από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, πριν λίγες ημέρες, να αλλάξει την ώρα στο καταγραφικό των καμερών ασφαλείας.

«Ο 40χρονος προσπαθούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου», κατά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αφού, αν κατόρθωνε το παραπάνω, ενδεχομένως θα μπορούσε να υποστηρίξει πως βρισκόταν σε άλλο σημείο από αυτό της επίθεσης που στοίχησε τη ζωή στη 32χρονη εκπαιδευτικό.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα, δύο μέρες πιο μπροστά, και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλλει ο τεχνικός, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ώρες δημοσιεύτηκαν στον Τύπο καταγγελίες άλλων δύο γυναικών με τις οποίες ο 40χρονος είχε σχέση – με τη δεύτερη από αυτές ήταν παντρεμένοι – οι οποίες φωτίζουν το προφίλ του γυναικοκτόνου ως ενός καθ’επανάληψη κακοποιητικού συντρόφου, στο πρόσφατο παρελθόν.