Εντοπίστηκε στη Λαμία μία 39χρονη που είχε εξαφανιστεί, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός επιχειρηματία. Ο άνδρας είδε αρχικά τη γυναίκα να ξεκουράζεται στην οδό Στυλίδος, όταν όμως σηκώθηκε, παρατήρησε ότι ήταν ξυπόλητη και οι κινήσεις της πρόδιδαν ότι μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά.

Λαμία: Οι δηλώσεις του επιχειρηματία

Άμεσα κάλεσε την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να διαπιστώσει ότι επρόκειτο για 39χρονη η οποία αναζητούνταν από την οικογένεια της. Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε φύγει από το σπίτι της πριν τρεις ημέρες.

«Περπατούσε ξυπόλητη και έμοιαζε σαν χαμένη, οπότε θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω αμέσως τις Αρχές για να ερευνήσουν. Η Αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για 39χρονη που αναζητούνταν από την οικογένεια της, που άμεσα ενημερώθηκε ότι η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος» δηλώνει μεταξύ άλλων στο LamiaNow ο επιχειρηματίας που εντόπισε την κοπέλα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.