Γραφείο εργασίας, που θα προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους, ενώ παράλληλα θα τους στηρίζει σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης και απασχόλησης, θα λειτουργήσει -πιλοτικά σε πρώτη φάση- από τη Δευτέρα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεργασίας του δήμου με τον Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Η λειτουργία του γραφείου από τις 26 Ιανουαρίου εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων».

Το Γραφείο θα λειτουργήσει στο κτήριο Ε΄ του Δημαρχιακού Μεγάρου (Β. Γεωργίου Α’ 1, γραφείο 024) και για το διάστημα από 26 Ιανουαρίου 2015 έως 27 Φεβρουαρίου 2015, οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι από τις 10.00 έως τις 13.00.

Από τις 2 Μαρτίου 2015 το γραφείο θα έχει διευρυμένο ωράριο και θα λειτουργεί κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.