Σε άμορφη μάζα από λαμαρίνες μετατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip., παρασύροντάς τον στον θάνατο, μετά τη σφοδρή σύγκρουση σε κολόνα στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το Mega, το μόνο που έχει απομείνει από την Porsche είναι το πίσω μέρος του οχήματος. Μάλιστα ο άνθρωπος που μετέφερε το όχημα στη μάντρα αυτοκινήτων είπε δεν έχει ξαναδεί τέτοια ζημιά σε όχημα τέτοιου τύπου.

Αναφορικά με το πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, το φανάρι πριν από τη στροφή που έγινε το συμβάν ήταν πράσινο, και όχι κόκκινο όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο τράπερ υπολογίζεται ότι έτρεχε με 130 χλμ / ώρα, όταν το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι τα 50 χλμ / ώρα.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν τον Mad Clip να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να ξεφύγει από το δρόμο και να προσκρούσει στην κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.