Θύματα του Norman Atlantic ίσως δέχτηκαν επίθεση καρχαριών

Στο φως οι πρώτες ανατριχιαστικές πληροφορίες από τις νεκροψίες


ΕΛΛΑΔΑ
11:32
13/01/2015
Θύματα του Norman Atlantic ίσως δέχτηκαν επίθεση καρχαριών
1
loading

Τα θύματα του πλοίου Norman Atlantic, τα οποία εντοπίσθηκαν έως τώρα, μπορεί, όταν έπεσαν στην θάλασσα, να δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες, υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, με αναφορά στις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εννέα νεκροψίες, οι οποίες πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι.

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες έχασαν όντως τη ζωή τους από επιθέσεις καρχαριών και άλλων ψαριών, ή αν έγινε αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Σε ότι αφορά την ανάλυση του περιεχομένου των δυο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar karavoskylos

    τι άλλο θα ακούσουμε;Πρώτα από όλα δεν υπάρχουν καρχαρίες στη Μεσόγειο,καρχαριοειδη ναι έχουμε π.χ σαπουνάδες και ΣπαθοΚέφαλους που τρέφονται σε μικρά ψάρια.Τα νερά εδώ είναι πολύ κρύα για να ζήσουν καρχαρίες!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει