Για μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο, ακόμα και χαλάζι για αύριο Σάββατο (21/8) προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σε ανάρτησή του στο facebook, σημειώνει ότι ο καιρός θα είναι άστατος κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία, στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ήπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Αναλυτικότερα ο μετεωρολόγος αναφέρει: «Ο καιρός των επομένων ημερών με μια ματιά!
(κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)
Προσοχή!

Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός κυρίως το Σάββατο 21/8 κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία, στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ήπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!

Η εξέλιξη:
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα με τη θερμοκρασία να σημειώνει πρόσκαιρη και “συγκρατημένη”άνοδο μέχρι περίπου και τα μέσα της, ενώ προς τα τέλη του μήνα κατά πάσα πιθανότητα ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια!».

Ο καιρός των επομένων ημερών με μια ματιά! (κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)Προσοχή! Πολύ…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, August 20, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.