Η 22χρονη που είχε χαθεί από το Χαϊδάρι βρέθηκε χθες (15.08) χάρη στην παρατηρητικότητα ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, όμως εξαφανίστηκε πάλι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η κοπέλα το έσκασε από το Τζάνειο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας σχετικά με την εξαφάνιση της Τσιάμη Ευαγγελίας 22ετών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 15/08/2021 η ενήλικη διέφυγε πάλι από το Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ». Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της Τσιάμη Ευαγγελίας καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Την Τσιάμη Ευαγγελία αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.