Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης και ολόκληρη η χώρα την υπόθεση της 11χρονης ρουμάνας ρομά, που γέννησε το βράδυ της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive πατέρας είναι ένας 14χρονος και μάλιστα η 29χρονη γιαγιά είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλλει μήνυση σε βάρος του ανήλικου πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.

Ο ανήλικος εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τότε η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης. Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια. Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι ήταν … ερωτευμένοι και ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Η 29χρονη γιαγιά έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Με επείγον έγγραφο της η Εισαγγελεία ζητά το παιδι να μεινει το νοσοκομείο μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο και διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.