Εφιαλτική είναι η κατάσταση από τη φωτιά που καίει στη Βαρυμπόμπη. Σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες ενώ υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους πολίτες και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ανάμεσα στους εγκλωβισμένους είναι και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του στον οικισμό Αδάμες, όπου μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό τους. 

Οι κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, ζώα που βρίσκονταν στις αυλές σπιτιών έχουν καεί και τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και οι δημοτικές αρχές πηγαίνουν πόρτα-πόρτα προκειμένου να απομακρυνθούν όλοι οι κάτοικοι με ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, παραμένουν εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να διαφύγουν από το σημείο όμως οι φλόγες φαίνεται να μην είναι τόσο κοντά τους ώστε να κινδυνέσουν. Μαζί με τους 2 αστυνομικούς, εγκλωβισμένοι είναι και πυροσβέστες.

Δεκατέσσερις κλήσεις στην Αστυνομία

Δεκατέσσερις κλήσεις για εγκλωβισμένους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης όπου μαίνεται η πυρκαγιά, έχουν γίνει στην Άμεση Δράση, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ήδη περιπολικά με τη συνδρομή πυροσβεστικών οχημάτων προσπαθούν να προσεγγίσουν για να απομακρύνουν τους πολίτες.