Ένα βίντεο, το οποίο είναι τραβηγμένο πριν από επτά χρόνια, προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής και δείχνει τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς να εμφανίζεται σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Σούλης, το 2014 παρουσίαζε μέσα από την συχνότητα του Ant1, την εκπομπή «Ζόρικα Επαγγέλματα» και ανάμεσα σε αυτά παρουσίασε και το επάγγελμα των πιλότων.

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στο «Πρωινό» έδειξαν διάφορους πιλότους, ανάμεσα τους και ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, ο οποίος τότε βρισκόταν στο στάδιο της εκπαίδευσής του.

«Είναι στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα, είχε πάει για γύρισμα ο Σπύρος Σούλης για να μας δείξει ακριβώς ποιο είναι το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου. Είχε κάνει γυρίσματα και στην αίθουσα που συνεδριάζουν οι πιλότοι για να δείξει πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση και ο συζυγοκτόνος είναι εκεί όπου τον συναντάει ο Σπύρος Σούλης», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.