Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στην «Ιόνια Οδό» και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Ηλία, στην Αιτωλοακαρνανία, για την εκτέλεση εργασιών οδοφωτισμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», αύριο Τρίτη, 15 Ιουνίου, από τις 7:30 το πρωί έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και θέλουν να βγουν στον κόμβο του Αγίου Ηλία, θα εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο του Αγρινίου και στην συνέχεια θα κατευθύνονται προς τον ‘Άγιο Ηλία. Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί θέλουν να εισέλθουν στην «Ιόνια Οδό», μέσω του κόμβου του Αγίου Ηλία, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται έως τον επόμενο ανισόπεδο κόμβο του Αγγελοκάστρου, απ΄ όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην «Ιόνια Οδό».

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Πατρών και συγκεκριμένα στις σήραγγες της «Παναγοπούλας», στο ύψος της Αχαΐας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», από αύριο Τρίτη 15 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα, έως τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου, θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη βοηθητική οδό, εκτός των σηράγγων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.