Μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη που έγινε το 1989 έχει βγάλει στο «σφυρί» ένας κάτοχος του κειμηλίου, σε πλατφόρμα με αγγελίες όπου πραγματοποιούνται προσφορές.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, πρόκειται για κάτοικο Ηρακλείου ο οποίος υποστηρίζει όπως φαίνεται και στη σχετική σελίδα ότι την μπομπονιέρα του την έδωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν ήταν καλεσμένος στην τελετή ή αν του την έδωσε σε δεύτερο χρόνο.

Η τιμή πώλησης της μπομπονιέρας στην πλατφόρμα vendora.gr, ξεκινά από τα 5.000 ευρώ, ενώ μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση, οι προσφορές έχουν φτάσει τα 9.999 ευρώ.

Πρόκειται για ένα γαμήλιο κουτί στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα των τότε νιόπαντρων «ΑΝΔΡΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ», με όλα τα συνοδευτικά εντός του (σφραγίδες, ενθυμήματα κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου παντρεύτηκε την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Δήμητρα Λιάνη στις 13 Ιουλίου του 1989, μετά από δύο διαζύγια, με τον γάμο να είναι ο πιο πολυσυζητημένος της χρονιάς.