Απαντήσεις για το ποιοι βρίσκονται πίσω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναζητά η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν αλλά και όλη η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, με τις μέχρι στιγμής έρευνες να μην έχουν αποδώσει καρπούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας μοιράζονται τον πόνο της μητέρας, η οποία καθημερινά πηγαίνει από το σπίτι στο νεκροταφείο και πάλι πίσω.

Μιλώντας στη Daily Mail από την Αλόννησο είχε πει: «Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάιν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτήν. Λυπάμαι».

Τον πόνο της οικογένειας μεταφέρει οικογενειακή φίλη η οποία ανέφερε μιλώντας στο Mega «είναι στο νεκροταφείο κάθε μέρα. Δεν μπορούν να το χωνέψουν και οι δύο πλευρές, έχουμε πάθει ένα σοκ όλοι, περιμένουμε να πιαστούν οι δράστες, μόνο έτσι θα ελαφρύνει η ψυχούλα του κοριτσιού και των συγγενών του.

«Τον έπνιξαν το κοριτσάκι, καταστρέψανε δύο οικογένειες και όλο το νησί. Έχουν καταρρακωθεί όλοι. Θα πρέπει να βρουν τους ληστές και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει» πρόσθεσε.