Συγκλονίζει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/05) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου κατά τη διάρκεια αγώνων dragster.

Ένας 33χρονος οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από εκτροπή και ανατροπή του οχήματός του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας στο Αγρίνιο, agriniopress.gr, ο θάνατος του άτυχου οδηγού ήταν ακαριαίος.

Ήταν ο πρώτος αγώνας dragster μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, είχε τραγική κατάληξη. H είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του οδηγού αγώνων, ο οποίος συμμετείχε στον συγκεκριμένο θεσμό με ένα Nissan GT-R, έχει προκαλέσει σοκ.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, ο αθλητής άρχισε να χάνει την πρόσφυση του οχήματός του ενώ το κοντέρ «έγραφε» σχεδόν 250 χλμ./ώρα. Παρά την προσπάθειά του να σώσει την κατάσταση, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Υπενθυμίζεται ότι, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας της πόλης, για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία.