Τα 10.000 Ι.Χ. αυτοκίνητα ξεπέρασαν αυτά που πέρασαν χθες (28/04) τα διόδια Μαλγάρων. Μάλιστα, πρόκειται για διπλάσιο αριθμό οχημάτων, καθώς το περσινό νούμερο ανερχόταν σε 5.000.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι οδηγοί έχουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν πραγματοποιηθεί 30 αναστροφές οχημάτων.

Φυσικά, αρκετοί είναι αυτοί που επιστράτευσαν δημιουργικότητα, για να δικαιολογήσουν τη μετακίνησή τους σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα. Μερικές από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν ραντεβού με δικηγόρο και συμβολαιογράφο, ενώ στον δρόμο για Πιερία ένας οδηγός που προφασίστηκε την εκπαίδευση του σκύλου του.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να απαγορεύσουν τη διέλευση σε συναδέλφους τους της Frontex που πήγαιναν για Χαλκιδική, όμως δεν είχαν επάνω τους τα απαραίτητα έγγραφα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.