Το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Από εκεί έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους κυβερνήτες της φρεγάτας «Σπέτσαι» που εκτελεί φυλακή σκοπούντος στο Αιγαίο, της φρεγάτας «Έλλη» που ναυλοχεί στον Ναύσταθμο Κρήτης ως μέρος της Δύναμης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), της φρεγάτας «Λήμνος» που συμμετέχει στην επιχείρηση «IRINI» στη Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της φρεγάτας «Κανάρης» που συμμετέχει στην επιχείρηση «UNIFIL» στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Φλώρος ευχαρίστησε τους κυβερνήτες των πλοίων για το έργο το οποίο επιτελούν στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αναδεικνύοντας το ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκαν ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης, και ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.