Το εμβόλιο της Astrazeneca έκανε σήμερα στο Τοπικό Ιατρείο Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ζέρβας ευχήθηκε όλοι να εμβολιαστούν ώστε να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια της πανδημίας.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Σήμερα ήρθε η σειρά μου!

Μετά από 14 μήνες από τη μέρα που η πανδημία εισέβαλε στη ζωή μας, είμαι ευγνώμων που έκανα το εμβόλιο, αποτέλεσμα των προσπαθειών της επιστήμης αλλά και της εξαιρετικής οργάνωσης από γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και την πολιτεία.

Μου έτυχε εδώ, στο Τοπικό Ιατρείο Χαριλάου στον Δήμο μας, το εμβόλιο της ΑstraΖeneca, το οποίο και έσπευσα να κάνω χωρίς κανένα δισταγμό!

Εύχομαι σύντομα όλοι να εμβολιαστούμε και το τέλος αυτής της περιπέτειας να έρθει πολύ γρήγορα με τις μικρότερες απώλειες, σε ζωές, σε πόνο, σε δυσκολίες. Επιστρέφουμε πλέον γρήγορα στην κανονικότητα με τη δύναμη και την αισιοδοξία των νικητών» είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σήμερα ήρθε η σειρά μου!Μετά από 14 μήνες από τη μέρα που η πανδημία εισέβαλε στη ζωή μας, είμαι ευγνώμων που έκανα το…

Posted by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Thursday, April 22, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.