Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους προσάπτει το κατηγορητήριο και υποστήριξαν ότι δεν ήταν παρόντες την ώρα του τραυματισμού του 46χρονου Κωνσταντίνου Κατσουλη οι δύο από τους τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, και οι οποίοι προφυλακίστηκαν σήμερα.

Ο 27χρονος που φέρεται ότι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου απολογήθηκαν, με τον ένα να υποστηρίζει ότι τη στιγμή των επεισοδίων είχε φύγει από την κερκίδα και τον άλλο να λέει ότι βρισκόταν σε άλλο χώρο του γηπέδου και πως έχει μάρτυρες αρκετούς φίλους του.

«Πήγα στην κερκίδα 1 και τράβηξα τη σημαία του Εθνικού από εκεί που την είχαν κρεμάσει. Υπήρξε έντονη λογομαχία με φιλάθλους του Εθνικού και παράγοντες του Ηροδότου. με τράβηξαν από την κερκίδα για να σταματήσει η ένταση… Όταν ήρθαν οι υπόλοιποι από την κερκίδα 2 στην 1 εγώ δεν ήμουν παρών», τόνισε ο 27χρονος. Από την πλευρά του ο 24χρονος υποστήριξε ότι «σε όλη τη διάρκεια της συμπλοκής εγώ ήμουν στην κερκίδα 2 και συνέχισα να παρακολουθώ τον αγώνα».

Τη στιγμή, που η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή, ελεύθερος -με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους – αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Δείτε το βίντεο του Alpha: