Μεγαλώνει συνεχώς η μακάβρια λίστα με τους θανάτους συνανθρώπων μας από τον κορονοϊό, στη Φθιώτιδα και στο σύνολο της χώρας.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας έγιναν γνωστές δύο ακόμη απώλειες ηλικιωμένων ανθρώπων που κατέληξαν από επιπλοκές της covid-19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/4) κατέληξε στην Κλινική Covid του Πέτρινου κτιρίου ένας υπεραιωνόβιος Λαμιώτης 103 ετών. Είχε ανακοινωθεί ως κρούσμα στις 6 Απριλίου και είναι μέχρι τώρα το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα της πανδημίας για ολόκληρη τη Στερεά.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μίας ακόμη ηλικιωμένης γυναίκας 82 ετών που επίσης νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο.

Εκεί, μετά και από δύο εξιτήρια ο αριθμός των νοσηλευόμενων έπεσε κάτω από το 30 παρά και τις τρεις νέες εισαγωγές. Είναι γεγονός πάντως ότι καθημερινά ανακοινώνεται διψήφιος αριθμός κρουσμάτων για τη Φθιώτιδα. Χαρακτηριστικά από 8 μέχρι 14 Απριλίου έχουν ανακοινωθεί 128 κρούσματα (18+ καθημερινά), ωστόσο η διάμεση ηλικία είναι στα 44,5 έτη και μόλις τα 18 πάνω από τα 65 έτη, στοιχείο που αποτυπώνετε στη μείωση των εισαγωγών.