Τη ζωή του έχασε ένας 42χρονος ορειβάτης στο φαράγγι της Γκούρνας στην Πάρνηθα, το οποίο είχε υπερχειλίσει λόγω χιονιού. Ο άνδρας έπεσε στο νερό, οι φίλοι του πήραν το 112, τελικά όμως το πρωί της Κυριακής ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ορειβασία που τόσο αγαπούσε του έκοψε το νήμα της ζωής.

«Είχε γυρίσει όλο τον κόσμο. Έχει πάει στο Έβερεστ, έχει πάει στις Άλπεις. Ήταν η μεγάλη του αγάπη αυτή. Το αγαπούσε πάρα πολύ αυτό το άθλημα, αλλά και πέρα από αυτό έδινε την βοήθεια του. Με την έννοια ότι βοήθησε πάρα πολύ στο Μάτι, βοήθησε πάρα πολύ γενικά όταν οι άνθρωποι γενικά κινδύνευαν σε καταδύσεις ή σε κάποια ορειβασία. Τον ειδοποιούσαν και πάντα πήγαινε να βοηθήσει» είπε στην εκπομπή Tlive η μητέρα του 42χρονου.

«Ο πόνος είναι πάρα πολύ μεγάλος αβάσταχτος. Νιώθεις ότι έχεις αδειάσει μέσα σου εντελώς. Το ξαφνικό είναι πάρα πολύ μεγάλο, διότι μια αρρώστια σου δίνει τα χρονικά περιθώρια να συνηθίσεις σε αυτή την ιδέα. Το ξαφνικό όμως είναι κάτι που σε σκοτώνει. Είναι κάτι που δεν μπορείς να συνηθίσεις» ανέφερε.

«Δεν μπορώ να το δεχθώ. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ένα όνειρο. Η σκέψη και μόνο ότι η ζωή συνεχίζεται και το παιδί μου θα λείπει είναι πάρα πολύ έντονη μέσα μου. Ελπίζω και εύχομαι να έφυγε χαρούμενος, γιατί έκανε κάτι που αγαπούσε πάρα πολύ. Όμως αυτό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τον δικό μου και του πατέρα του, και γενικά όλης της οικογένειας. Θέλαμε να τον έχουμε κοντά μας, η αγάπη του για το άθλημα του στέρησε τη ζωή», πρόσθεσε.