Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων, από την έντονη βροχόπτωση, σε σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως είναι η περιοχή του Βαρδαρίου, η οδός Εθνικής Αμύνης, αλλά και πολλές συμβολές οδών και κεντρικών διασταυρώσεων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία διεξάγεται δύσκολα. Επίσης, προβλήματα υπάρχουν στην περιοχή της Πυλαίας και της Θέρμης από συσσώρευση υδάτων, ωστόσο, έχουν ληφθεί μέτρα και ως αποτέλεσμα δεν καταγράφηκε εγκλωβισμός οχημάτων.

Εξάλλου, άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών για την επιδιόρθωση βλαβών που είχαν θέσει εκτός λειτουργίας σηματοδότες σε ορισμένα σημεία του κέντρου της πόλης. Σύμφωνα με τις Αρχές, δεν καταγράφηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός σύγκρουσης τριών αυτοκινήτων στο Δερβένι (στο ρεύμα εξόδου προς Σέρρες). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία μόνο από την αριστερά λωρίδα, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές για τη ρύθμιση και διευκόλυνση της κυκλοφορίας.