Ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους και αστραπές έπληξε την περιοχή της Θεσσαλονίκης τις πρώτες πρωινές ώρες. Σοβαρά προβλήματα παρατηρήθηκαν λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα των Αγίων Πάντων εγκλωβίστηκαν τρία οχήματα. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ενός οχήματος ενώ οι επιβάτες των άλλων δύο κατάφεραν να βγουν μόνοι τους.

Χαρακτηριστικό της έντονης βροχόπτωσης ήταν οι δυνατές αστραπές και βροντές, φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά το τελευταίο διάστημα με τις καλοκαιρινές μπόρες.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δεκάδες περιπτώσεις, όπως αναφέρει το seleo.gr, κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη για άντληση υδάτων από υπόγεια αλλά και από καταστήματα.

Παράλληλα, σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο από το ORASI TV