Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Ματίνα Παγώνη προκαλώντας γέλιο και δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από την ίδια την πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη.

«Όταν μου το έστειλαν έκανα το εμβόλιο. Είναι πολύ καλός καλλιτέχνης. Τη φωνή δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς χιούμορ, είμαστε σε δύσκολες περιόδους. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την πίεση που δέχεται ο κόσμος» είπε.

Click in shop: Το ραντεβού θα γίνεται σε ειδικές συνθήκες

Η κ. Παγώνη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τη Δευτέρα θα ανοίξουν υπό όρους click in shop τα καταστήματα. Εκτίμησε ότι το ραντεβού θα γίνεται με ειδικές συνθήκες επισημαίνοντας ότι «θα σου λένε τι ώρα θα πας και θα εξαντλείς το χρόνο για να πας στον επόμενο».

«Από ό,τι φαίνεται δεν θα κάνουμε ούτε Απόκριες» επανέλαβε για μία ακόμη φορά. Εξέφρασε την ελπίδα πως «αν πιέσουμε όλοι, θα έχουμε τα εμβόλια. Αν ένα 65% του πληθυσμού κάνει το εμβόλιο μέχρι τέλος Ιουνίου, θα μπορούμε από Σεπτέμβρη να πετάξουμε τις μάσκες».

Αναφορικά με την πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός στην Κομισιόν, για πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ελεύθερη μετακίνηση, επέμεινε πως το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό, τονίζοντας όμως πως «πρέπει όλοι να πειστούν να το κάνουν. Πέρυσι ήρθε πολύ κόσμος που δεν ξέραμε αν ήταν θετικός ή αρνητικός και εμφανίστηκαν κρούσματα σε νησιά» κατέληξε.