Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές της Κρήτης για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/1) από το κέντρο του Ηρακλείου. Ο πατέρας της απευθύνει έκκληση στην κόρη του να επιστρέψει ενώ εξηγεί πως το κορίτσι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νεαρό κορίτσι, το οποίο παίρνει φαρμακευτική αγωγή την έχει κόψει τώρα προφανώς επειδή λείπει και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. «Αυτό είναι ανησυχητικό» δήλωσε και απέκλεισε το ενδεχόμενο το κορίτσι να σχεδίασε την εξαφάνισή της μόνη της.

Η κοπέλα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν βγήκε για μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, έκλεισε το κινητό της και από τότε τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί.

Ο πατέρας της 17χρονης εκτιμά ότι ο λόγος της εξαφάνισής της είναι ο έρωτας, καθώς είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της και περιθωριακό ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχαν σχέση όπως έχει ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.

«Τόσο το κορίτσι όσο και ο άνδρας αναζητούνται από την οικογένεια και από τις Αρχές» είπε και τόνισε πως η 17χρονη τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μια κόκκινη μπλούζα, μαύρο κολάν και γυαλιά.