Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτισε τον πατέρα του που πέθανε στις 30 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Με μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, που τον δείχνει ντυμένο καουμπόι να σημαδεύει τον πατέρα του, ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για τον άνθρωπο με τον οποίο μεγάλωσε. «Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση» γράφει στο Instagram.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ.Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας.Πιο έτοιμος. Τώρα δεν μ έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να μ ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!!Να μου λείπεις αγόρι μου…Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.