Γιαγιά 102 ετών από την Κέρκυρα, που διέμενε σε γηροκομείο των Ιωαννίων, νόσησε από κορονοϊό, πάλεψε και κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

«Λεβεντιά η γιαγιά, Σουλιώτισσα. Πήγε και ήρθε και ευτυχώς που γύρισε. Είναι καλά, είναι αδύναμη πολύ. Της είπα μόνο ότι παίρνει όλος ο κόσμος και ρωτάει. “Τους ευχαριστώ πολύ” λέει» αναφέρει στον ΑΝΤ1 η νύφη της Θ. Αναστασίου.

«Κοτσανάτη, μέχρι τα 100 της σκούπιζε όλες τις αυλές. Δυστυχώς χάνονται νέοι άνθρωποι. Είναι μια γλυκιά γιαγούλα. Ήταν στο γηροκομείο στα Γιάννενα, περνούσε καλά. Δεν διασωληνώθηκε. Είχε λίγο πυρετό. Να είναι καλά και οι γιατροί στην Κέρκυρα. Δεν υπάρχουν λόγια» ανέφερε.

Για την υπερήλικα μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.

«Η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορoνοϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που διέμενε, στα Ιωάννινα, διαπιστώθηκε ότι 56 ηλικιωμένοι ήταν θετικοί στον κορoνοϊό και έπρεπε να νοσηλευτούν μεταξύ αυτών και η 102χρονη» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.