Καθώς οι γιορτινές ημέρες του Δεκέμβρη καταφθάνουν, οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς! Τα σπίτια κλείνουν σιγά σιγά τις μπαλκονόπορτες,  ντύνονται  τα πατώματα με χαλιά και οι σκέψεις για τον φετινό γιορτινό στολισμό έχουν αρχίσει να στριφογυρίζουν όλο και πιο έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού. Όπως τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη προετοιμάζονται όλο το χρόνο για την ημέρα των Χριστουγέννων, έτσι ακριβώς και τα ξωτικά του Echo Deco δούλεψαν σκληρά για τον γιορτινό σας στολισμό!

Ο επικεφαλής των ξωτικών σύλλεξε μια σειρά από ξύλινα, μεταλλικά και γυάλινα στολίδια και συνέθεσε συνολικά είκοσι έξι παραμυθένιους στολισμούς εμπνευσμένους από παιδικά παραμύθια και αναμνήσεις με σκοπό να αναπολήσουν οι μεγάλοι και να δημιουργήσουν αναμνήσεις οι μικροί! Οι παρακάτω λόγοι αποδεικνύουν γιατί αξίζει να φέρεις τα Χριστούγεννα σπίτι σου με ένα κλικ!  

Έτοιμοι στολισμοί με δέντρο

Η διακόσμηση και ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αποτελεί για πολλούς την πιο ευχάριστη διαδικασία του χρόνου. Μικροί και μεγάλοι μαζεύονται στο χώρο του καθιστικού φορώντας σκουφιά και ακούγοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια συμβάλλοντας στο στολισμό του δέντρου και τη διακόσμηση του! Έχοντας αυτή την ευχάριστη εικόνα κατά νου, η ομάδα του Echo Deco φρόντισε να φέρει στο χώρο σας τα Χριστούγεννα απλά, με ένα κλικ! Είκοσι έξι στολισμοί συντέθηκαν μετά από εκτενή μελέτη αλλά κι έχοντας ως γνώμονα τη ζεστασιά των εορτών! Ο καθένας ξεχωριστός και βασισμένος κάθε φορά σε ξεχωριστό concept, επιχειρεί να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε προορισμούς με μυρωδιές από ζεστό κακάο και φρεσκοψημένα κουλουράκια! Χιονισμένα δέντρα άψογης ποιότητας φιλοξενούν στη φυλλωσιά τους το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων αλλά και τον Μολυβένιο Στρατιώτη με σκοπό να εντυπωσιάσουν οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά τους να τα θαυμάσει, ενώ κάθε στολισμός συνοδεύεται από βίντεο που απεικονίζει κάθε στάδιο του στολισμού βήμα βήμα!

Κάθε στολισμός, ξεχωριστός με το δικό του τρόπο αποτελούμενος κατά προσέγγιση από 100 στολίδια επιλεγμένα και μελετημένα για να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που θα μετατρέψει το καθιστικό στην πιο ζεστή οικογενειακή εστία! Νιώστε τη μυρωδιά από τα κουλουράκια πιπερόριζας να κατακλύζει το καθιστικό μέσω του στολισμού Gingerbread και επιλέξτε το ύψος του δέντρου που σας ταιριάζει καλύτερα αφήνοντας τα υπόλοιπα σε εμάς, διότι φέτος φροντίσαμε να φωτίσουμε, να στολίσουμε και να διακοσμήσουμε-με αυτή τη σειρά- το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο!

Επιλέξαμε τα best sellers μας με χιονισμένο φύλλωμα όπως το Montana Frosted  και Olympus Frosted αλλά και τα EchoCany Triple μεικτής φυλλωσιάς και EchoBurlin καθότι είναι τα πιο κατάλληλα για τη φιλοξενία των στολισμών. Μελετήσαμε τον ανάλογο φωτισμό σε θερμό ή ψυχρό φως που θα φωτίσει και θα αναδείξει τη φυλλωσιά του δέντρου και θα δημιουργήσει την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις γιορτινές βραδιές που θα περνάτε αγκαλιά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα! Και αν τα δικά σας ξωτικά είναι απασχολημένα, μπορούμε να σας το στολίσουμε εμείς! Η υπηρεσία στολισμού στο σπίτι για τις περιοχές της Αττικής, εγγυάται να σας προσφέρει το άρτιο αποτέλεσμα των στολισμών του Echo Deco! Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό σκηνικό με έναν στολισμό, διαφορετικό και παραμυθένιο που θα μείνει αναλλοίωτος στο χρόνο και θα σας συντροφεύει.

Προτάσεις στολισμού

Για εσάς που διαθέτετε ήδη δέντρο αλλά ο περυσινός στολισμός φαντάζει κάπως κοινότυπος, εξελίξαμε την ιδέα του στολισμού με ένα κλικ! Ενώ η αρχική ιδέα βασιζόταν σε μια ολοκληρωμένη εικόνα αποτελούμενη από το δέντρο, τα φωτάκια και τα στολίδια του, επιλέξαμε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πειραματιστείτε στο δικό σας δέντρο πάντα καθοδηγούμενοι για το πως να το στολίσετε παρέα με εμάς! Σκοπός του έτοιμου στολισμού είναι να σας λύσει τα χέρια!

Γνωρίζοντας πως ένας επαγγελματίας εργάστηκε για τη διακόσμηση του δέντρου σας, επέλεξε διεξοδικά ένα ένα τα στολίδια σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο θέμα και χρωματική παλέτα, η διακόσμηση γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη! Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος στολισμών σύμφωνα με το ύφος της διακόσμησης και της επίπλωσής σας με Vintage ή Rustic ύφος και αποκτήστε τον ανάλογο στολισμό αποφεύγοντας τη διαδικασία διαλογής στολιδιών. Κάθε στολισμός είναι μοναδικός κι απαρτίζεται από μια σειρά ξύλινων και μεταλλικών στολιδιών, γυάλινων μπαλών αλλά και διακοσμητικών κλαδιών με σκοπό να δημιουργήσουν όγκο και να ενισχύσουν τη φυλλωσιά του δέντρου σας!

Εάν αγαπάτε το χιονοπόλεμο κι επιθυμείτε να φέρετε λίγο από το χιόνι του Βόρειου Πόλου στο σαλόνι, τα Λευκά Χριστούγεννα και ο Frozen World στολισμός θα γίνουν οι αγαπημένες σας επιλογές, ενώ αν είστε παραδοσιακοί και διαθέτετε ένα διακοσμητικό δαιμόνιο επιλέξτε ανάμεσα σε Classic Christmas και Snow kiss Berries που αποτελούνται από τη πιο γιορτινή απόχρωση, το κόκκινο!  Ακολουθήστε τις συμβουλές του Echo Deco και φωτίστε με τον ανάλογο φωτισμό καθότι οι λευκοί στολισμοί χρήζουν ψυχρού φωτισμού! Φέρτε το βόρειο σέλας στο χώρο σας εύκολα, με έναν έτοιμο στολισμό και διηγηθείτε παραμύθια στους μικρούς σας αγγέλους δίπλα στη θέρμη του τζακιού με την fleece κουβερτούλα που θα πάρει μόνιμη θέση στον καναπέ…

Χριστούγεννα παντού!

Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το στολισμό των Χριστουγέννων! Όλα στολίζονται! Το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα, το μπάνιο, το ταβάνι! Εάν στο σαλόνι δεσπόζει το επιβλητικό δέντρο δύο και τριών μέτρων, δεν μπορεί το υπνοδωμάτιο του μικρού σας αγγέλου ή της μπαλαρίνας σας να μην έχει το δικό του μικρό δεντράκι! Εδώ αλλάζουν τα πράγματα… Τρυπώσαμε κρυφά από τον Άι Βασίλη στο εργαστήρι του και στολίσαμε μίνι δεντράκια για τον μικρό σας πρίγκιπα με γαλάζιες και λευκές κορδέλες, αυτοκινητάκια και ζωάκια, ενώ κρατήσαμε λίγες μπαλαρίνες για τον παραμυθένιο στολισμό της μικρής βασίλισσας του χιονιού. Βάλαμε και λαμπάκια να φωτίζει το βράδυ και να κρατάει συντροφιά στο παιδί! Το σχέδιο στέφθηκε με επιτυχία καθότι τα συσκευάσαμε κατευθείαν έτοιμα στολισμένα χωρίς να μας καταλάβει κανείς και είναι έτοιμα να στολιστούν! Απλά το αφαιρείτε (μυστικά) από τη συσκευασία και το τοποθετείτε στο ιδανικό έπιπλο που θα έχετε προετοιμάσει για το στολισμό του χώρου! Διορθώστε τυχόν κλαδιά που μπορεί να έχουν κλείσει λόγω συσκευασίας και μετά το τέλος των εορτών αποθηκεύστε το για του χρόνου! Φέτος η νονά και ο νονός μπορούν να χαρίσουν στο νεοφώτιστο το πιο πρωτότυπο έτοιμο στολισμένο δεντράκι, ενώ οι αγαπημένοι σας συνεργάτες μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο ή το συνεδριακό τραπέζι αναλόγως χωρίς κόπο αλλά με κέφι!

Πάντα υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης! Θέλοντας να προσφέρουμε ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, διακοσμήσαμε γιρλάντες μήκους 140 εκατοστών σύμφωνα με το συνολικό στολισμό σας σε λευκές, κόκκινες, χρυσές και γήινες αποχρώσεις και με φωτάκια! Ιδανική πρόταση δώρου έτοιμη, στολισμένη φωτισμένη και συσκευασμένη! Μην περιοριστείτε στη διακόσμηση του τζακιού τολμήστε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν runner για το γιορτινό σας τραπέζι πλαισιώνοντάς τη με ψιλά κεριά και διακοσμητικά. Για πιο παραμυθένιο αποτέλεσμα εμπνευσμένο από παραμύθι της Disney, στολίστε την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας με δύο και τρεις γιρλάντες, χαμηλώστε τα φώτα και απολαύστε!

Τελειοποιώντας την δημιουργική αυτή έμπνευση επιστρατεύσαμε αρλεκίνους και ξωτικά, ταράνδους και καρυοθραύστες αλλά κι ένα αρχοντικό παγόνι με χρυσόσκονη, τα ‘’λούσαμε’’ με φως χρησιμοποιώντας λαμπάκια και διακοσμήσαμε με μαεστρία μοναδικά στεφάνια διαμέτρου 60, 90 και 120 εκατοστών για κάθε χώρο του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου! Φανταστήκαμε το στεφάνι όχι στην εξώπορτα αλλά πάνω από το τζάκι συνοδευόμενο από μια ασορτί γιρλάντα, ή ακόμη καλύτερα στον τοίχο στη θέση του αγαπημένου σας πίνακα να το φωτίζει ένα επιδαπέδιο φωτιστικό! Σκεφτήκαμε τον ενθουσιασμό στα χαμόγελα των συνεργατών σας καθώς θα το θαυμάζουν, αλλά και των συγγενικών σας προσώπων όταν λάβουν το δώρο τους!

Τα φετινά Χριστούγεννα προβλέπεται να είναι διαφορετικά και παράλληλα στολισμένα με στυλ! Καθώς οι μέρες και η κατάσταση επιβάλλουν να μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι, ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός θα πρέπει να εμπνέει όλα τα μέλη της οικογένειας να μαζευτούν γύρω από το δέντρο και να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους με προσμονή και χαρά! Βάλτε ξύλα στο τζάκι, Frank Sinatra στα ηχεία και ζεστή σοκολάτα σε μια κούπα με χιονάνθρωπους και ταράνδους! Εμπιστευτείτε το φετινό στολισμό στα χέρια των καλύτερων και εντυπωσιάστε μικρούς και μεγάλους με μια πρόταση που θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, εύκολα με ένα κλικ!