Αν ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που θεωρούν τα μαλλιά και τα γένια σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής τους, τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι το τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται ενασχόληση και φροντίδα. Η προσπάθεια δε χρειάζεται να είναι όσο σκληρή είναι η γενειάδα σου, το μόνο που χρειάζεται είναι τεχνική και λίγη βοήθεια από τα κατάλληλα προϊόντα.

Η εταιρεία Uppercut Deluxe, με μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων περιποίησης και styling όπως λάδια και κρέμες διαμόρφωσης είναι ο από… μηχανής θεός (και όχι ξυριστικής) για να φροντίσει την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών και της γενειάδας σου. Και αν δεν μας πιστεύεις μια εφαρμογή αρκεί για να γίνουν τα προϊόντα Uppercut Deluxe για σένα όσο απαραίτητα είναι το σαμπουάν και το αποσμητικό σου. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις και με τις καλύτερες συμβουλές καθημερινής περιποίησης που ακολουθούν, είναι σίγουρο ότι η εμφάνισή σου δε θα μείνει ασχολίαστη.

Κράτημα στα μαλλιά που διαρκεί!

Είτε διαθέτεις κοντό μαλλί είτε μακρύτερο, σίγουρα σε ενδιαφέρει να δείχνει πάντα περιποιημένο ώστε να αναδεικνύεται το κούρεμα και κατ’ επέκταση το πρόσωπό σου. Το δυνατό κράτημα είναι πρώτη προτεραιότητα στα προϊόντα styling γατί οι ρυθμοί ζωής είναι έντονοι και ποιος θέλει να ανησυχεί και για την εμφάνιση των μαλλιών του όλη μέρα; Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα της Uppercut Deluxe που βρίσκουμε σε super τιμές στο Men’s Care και σε γλιτώνουμε από το ψάξιμο!

Προτιμάς το λαμπερό λουκ στα μαλλιά; Το πρώτο προϊόν της γκάμας Uppercut Deluxe, το Deluxe Pomade έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εφάρμοσε σε στεγνά μαλλιά που έχουν λουστεί και ξεκίνα με μια μικρή ποσότητα προϊόντος σε στεγνές παλάμες. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στην περιφέρεια των μαλλιών και στη συνέχεια δούλεψε το πίσω μέρος του κεφαλιού προς τα εμπρός διασφαλίζοντας ότι το προϊόν έχει απλωθεί ομοιόμορφα. Για επιπλέον κράτημα ή λάμψη, εφάρμοσε σε στρώματα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Αν πάλι είσαι πιο φυσικός τύπος και θες κράτημα που δείχνει αόρατο και φυσικό αποτέλεσμα, ο πηλός Matt Clay της Uppercut Deluxe είναι για σένα! Εφαρμόζεται ιδανικά σε φρεσκολουσμένα στεγνά μαλλιά και σου προσφέρει ιδανικό κράτημα που μοιάζει τόσο φυσικό που όλοι θα αναρωτιούνται αν έχεις χρησιμοποιήσει προϊόν ή τα μαλλιά σου είναι τέλεια εκ γενετής!

Γενειάδα που προκαλεί για χάδια

Η γενειάδα αλλά και το δέρμα από κάτω της χρειάζονται συνεχή φροντίδα. Ένα beard oil ή beard balm είναι απαραίτητα αν θέλεις γενειάδα που προσθέτει πόντους στυλ αντί να αφαιρεί.

Το Uppercut Deluxe Beard Oil επίτηδες λεπτότερο από τα παραδοσιακά έλαια γενειάδας, προσφέρει ομαλότερη εφαρμογή και ελαφρύτερο φινίρισμα. Σε κανέναν δεν αρέσει μια γενειάδα που δείχνει λιπαρή, έτσι το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα κάθε μέρα! Αν θέλεις έξτρα ενυδάτωση, το  Uppercut Deluxe Beard Balm ενυδατώνει την επιδερμίδα σου χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σου από τους ερεθισμούς και την ξηροδερμία.

Όποιο κι αν επιλέξεις, εφάρμοσε σε καθαρή στεγνή γενειάδα για καλύτερο αποτέλεσμα. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να την κρατήσει σε τάξη και να σου προσφέρει ένα αίσθημα θρέψης και ενυδάτωσης.

Ακολουθώντας τα παραπάνω tips και με τη βοήθεια των προϊόντων της Uppercut Deluxe, ετοιμάσου να απολαύσεις βλέμματα θαυμασμού! Σε περίπτωση που είσαι ντροπαλός, μην πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε!