Το ΑΒ Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος και σημείο αναφοράς για την ποικιλία, την ποιότητα και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση, γιορτάζει τα 50 του χρόνια και αλλάζει στα πάντα. Γι’ αυτό δεν το αλλάζεις με τίποτα!

Πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, γεμάτη φρέσκες ιδέες, καινοτομίες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ολοκαίνουρια τμήματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Για σένα που είσαι βιαστικός αλλά θέλεις κάτι φρέσκο και απολαυστικό, το Grab & Go σε καλωσορίζει στην είσοδο του ΑΒ Ψυχικού. Εδώ θα βρεις snacks, υπέροχα sandwich, λαχταριστά έτοιμα γεύματα, απολαυστικό καφέ αλλά και ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς και smoothies που ετοιμάζονται μπροστά σου.

Και για σένα που τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα εκλεκτά κρεατικά, τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά, και, βέβαια, τα αλλαντικά και τα τυριά έχουν κερδίσει μια θέση στο τραπέζι σου, στο ισόγειο, πια, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για τα καθημερινά σου ψώνια. Γιατί στο ΑΒ Ψυχικού, δεν έγινε απλώς ανακαίνιση, αλλά “ήρθαν τα κάτω – πάνω”!

Για σένα που αγαπάς το τυρί, προχώρα στο ισόγειο, γιατί θα λατρέψεις τη La Fromagerie. Με μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εδώ, οι ειδικοί της ΑΒ θα σε μυήσουν στην τέχνη της τυροκομίας και στους ιδανικούς συνδυασμούς για κάθε τυρί! Δίπλα στη La Fromagerie, θα βρεις και το Sushi Bar, όπου δύσκολα θα αντισταθείς στον πειρασμό να δοκιμάσεις sushi, που παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια σου! Μην παραλείψεις να επισκεφθείς και την περίφημη Κάβα ΑΒ στο -1, για σένα που θες να ανακαλύψεις σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και μια σειρά εκλεκτών οίνων από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας.

Το ανακαινισμένο κατάστημα ΑΒ Ψυχικού, όμως, είναι και για σένα που αναζητάς την ισορροπία στη ζωή σου. Πώς; Ανακάλυψε την απόλυτη Armonia. Στο -1, θα βρεις μια πληθώρα υγιεινών επιλογών όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη. Και στον πρώτο όροφο, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά.

Με λίγα λόγια, στο ανανεωμένο ΑΒ Ψυχικού, θα ξεχάσεις όσα ήξερες για τη βόλτα στο super market! Και η εξυπηρέτηση σου γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ, χάρη στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Για σένα που θες να γλυτώνεις την ουρά σε τυριά, αλλαντικά, κρέας, ψάρι, με το μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας, που θα βρεις στα ψηφιακά κιόσκια του ΑΒ Ψυχικού, έχεις αυτό που χρειάζεσαι.

Για σένα που θες να μαθαίνεις τα πάντα για τις προσφορές και τα νέα προϊόντα της ΑΒ, οι ψηφιακές οθόνες του καταστήματος και τα ειδικά κιόσκια, θα σου δώσουν ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι. Για σένα που δε θες να περιμένεις ούτε λεπτό, τα αυτόματα ταμεία σε περιμένουν!

Στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο “φρέσκο” ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι θέλεις. 

Για ό,τι θέλεις να είσαι! 

Ανακάλυψέ το με “ξεναγό” τον Γιώργο Λιανό και τους “ειδικούς”, όπως τον cheese expert Bασίλη Γκαγκαστάθη, τον sommelier Γιώργο Κολοβέντζο και την διατροφολόγο Κατερίνα Βλάχου.

Ζήσε την εμπειρία στο ΑΒ Ψυχικού, Λεωφόρος Κηφισίας 228, Νέο Ψυχικό, και μάθε περισσότερα εδώ.