Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένουμε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ μετά το μεσημέρι θα βρέξει πρόσκαιρα στην Πελοπόννησο, καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 21 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως και 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση από 3 έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βορειοανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά στα βόρεια τμήματα 6 με 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από τα δυτικά – βορειοδυτικά έως 4 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.