Τις πύλες της άνοιξε «Η Στέγη Αγάπης», στο Μαραθόκαμπο Σάμου με σκοπό να προσφέρει τη βοήθεια της στους αναξιοπαθούντες της τοπικής κοινωνίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συλλόγου Απανταχού Μαραθοκαμπιτών, που προέκυψε από την ανάγκη να βοηθηθούν άνθρωποι, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Σημαντική για τη στέγαση της προσπάθειας ήταν η συμβολή του δήμου που παραχώρησε μια αίθουσα όπου εκεί θα ετοιμάζονται με εθελοντική προσφορά, συσσίτια για 18 άτομα, που αρχικά δήλωσαν ότι χρειάζονται βοήθεια.

Η πρόεδρος του συλλόγου Αγγέλα Χατζίνη, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία, ενώ δόθηκε η υπόσχεση τόσο από τον Μητροπολίτη Ευσέβιο, όσο και τον αντιπεριφερειάρχη, ότι θα τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια για να συνεχίσουν το έργο τους. Ήδη από την ημέρα του Πάσχα έχει ξεκινήσει η προσφορά του συλλόγου προς τους κατοίκους της περιοχής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.