Έχασε τη μάχη για τη ζωή και ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ που ενεπλάκη στο τροχαίο στην παραλιακή στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν μαζί με τους συναδέλφους του είχαν λάβει κλήση για να βοηθήσουν σε πυρκαγιά.

Αμέσως οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός αστυνομικού, 33 ετών και πατέρα εξάχρονου παιδιού.

Σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ανακοίνωσε πως και ο δεύτερος αστυνομικός, ηλικίας 24 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη ζωή του.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αναφέρει: «Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».