Τον ξυλοδαρμό ενός 14χρονου μαθητή έξω από το σχολείο του στην Κρήτη καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού. Η περιγραφή του περιστατικού από τη θεία του αγοριού.

Το σοβαρό περιστατικό bullying φαίνεται πως έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας μαθητής γυμνασίου κατέληξε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμαθητές του.

Η θεία του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας αρχικά: «μετά το σχόλασμα είχαν μαζευτεί 10 παιδιά, μαζί με δύο συμμαθητές του παιδιού μας. Ο ένας του κρατούσε τα χέρια και ο άλλος τον χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο».

«Εκεί ήταν και η ξαδέρφη του παιδιού, η οποία φώναζε “σας παρακαλώ βοηθήστε τον ξάδερφό μου” και προσπάθησε να μπει στη μέση. Την έσπρωξαν και έπεσε κάτω. Κανένα παιδί δεν τόλμησε να βοηθήσει» είπε στη συνέχεια η θεία του 14χρονου και πρόσθεσε: «το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί οίδημα στο μάτι και στο στόμα».

Η γυναίκα τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες από γονείς, καθώς ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα παιδιά του σχολείου.

TAGS