Λινού: Μείωση του συνωστισμού χωρίς να μειωθεί η εργασία

«Μάσκα μέσα και έξω»


ΕΛΛΑΔΑ
10:00
15/09/2020
Λινού: Μείωση του συνωστισμού χωρίς να μειωθεί η εργασία
3
loading

Την ανάγκη να μειωθεί ο συνωστισμός τόνισε η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, επισημαίνοντας ότι η μάσκα χρειάζεται σε όλους τους χώρους, και μέσα και έξω.

«Το δεύτερο πολύ σημαντικό είναι το εναλλασσόμενο ωράριο και στους χώρους εργασίας και στη μεταφορά. Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος του συνωστισμού στα Μέσα Μεταφοράς» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορεί επισήμως η πολιτεία τουλάχιστον τουλάχιστον οι δήμοι ας νοικιάσουν λεωφορεία που να αραιώσουν οι άνθρωποι» είχε για τις εικόνες που παρουσιάζονται στα ΜΜΜ.

«Για τη λειτουργία των καταστημάτων είπε: «Άκουσα ότι θα ανοίγουν πιθανό αργότερα τα καταστήματα. Αν μειωθούν οι ώρες εργασίες ή οι ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα αυτό σημαίνει ότι αυτόματα, αν εξυπηρετούνται κάποιες ανάγκες, θα αυξηθεί ο συνωστισμός στα καταστήματα. Θέλουν καλό σχεδιασμό, αριθμητική μελέτη για να δει κανείς πώς θα πετύχει τη μείωση του συνωστισμού χωρίς να μειωθεί η παραγωγή» είπε.

Και κατέληξε: «Το ίδιο και με την εξ αποστάσεως εργασία. Πρέπει να αραιώσει ο κόσμος» είπε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Γκρι

    Ακόμα να μαζέψει ο εισαγγελέας την συγκεκριμένη κυρία, η οποία κατά επανάληψη έλεγε στα ΜΜΕ πως τον Σεπτέμβρη θα έχουμε 1000 κρούσματα την ημέρα; Η άσκοπη πρόκληση πανικού δεν αποτελεί αξιόποινη πράξη;

  2. avatar rok

    Και γιατρός και πολιτικός.Τα έχει όλα και συμφέρει.

  3. avatar και μπρος

    και απο πισω

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει