Στο ιστορικό Αρκάδι, στο Ρέθυμνο, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παγκρήτιο συλλαλητήριο κατά του σχεδιασμού επεξεργασίας του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στην Μεσόγειο θάλασσα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει το flashnews.gr «η μεγάλη συγκέντρωση των κρητικών στη Σούδα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ήταν μια μαζική απάντηση σ’ αυτούς που σχεδιάζουν να ρίξουν τα χημικά όπλα της Συρίας στη Μεσόγειο.

Η επόμενη συγκέντρωση γίνεται με πρωτοβουλία του συντονιστικού που έχει συσταθεί στο Ηράκλειο και θα γίνει στο ιστορικό Αρκάδι.

Η μαζική μας παρουσία εκεί θα δείξει ότι οι πολίτες της Κρήτης είναι ενωμένοι στο επιχειρούμενο εγχείρημα, που ελλοχεύει ανυπολόγιστους κινδύνους.

Για τα Χανιά όμως η αντίδραση δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Θα πρέπει να δημιουργηθεί συντονιστικό με τη συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων φορέων για να οργανώσουμε το από δω και πέρα πρόγραμμα δράσης.

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην συγκέντρωση της Σούδας, καθώς και άλλους που δεν δήλωσαν ακόμα συμμετοχή , στο εργατικό κέντρο την Παρασκευή 8.00μ.μ.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα εφησυχάσουμε.

Γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρανομεί εις βάρος της υγείας μας και του περιβάλλοντος.»