Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του πρώτου πλεκτού ποδοσφαιρικού παπουτσιού στον κόσμο, του Samba Primeknit, η adidas δίνει στους φιλάθλους μια «γεύση» από τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας το νέο adidas Primeknit FS.

Η limited edition του Primeknit FS θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα και είναι το πρώτο all-in-one υβρίδιο ποδοσφαιρικού παπουτσιού και κάλτσας στον κόσμο. Ο πρωτοποριακός “sock silhouette” σχεδιασμός προσφέρει μια μοναδική αίσθηση «δεύτερου δέρματος» που εφαρμόζει τέλεια από τα δάκτυλα ως την κνήμη, ενώ η κάλτσα βελτιώνει την επαφή της μπάλας με το πόδι σε σύγκριση με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τον παραδοσιακό σχεδιασμό.

Ενώ το Primeknit FS βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία σχεδιασμού και αντιμετωπίζεται ως πιλοτικό μοντέλο, η adidas συνεργάζεται με τους κορυφαίους παίκτες της ώστε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του παπουτσιού προκειμένου να κυκλοφορήσει στα γήπεδα μέσα στη χρονιά. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και οι φωτεινές πλέξεις του Primeknit FS αναμένεται να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση, διατηρώντας τη σταθερότητα και την αντοχή των συμβατικών ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Κάθε κλωστή του παπουτσιού έχει κάλυψη υψηλής ακριβείας που εγγυάται αντοχή στο νερό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Σε συνέχεια του Samba Primeknit που παρουσιάστηκε πρόσφατα, η τεχνολογία πίσω από το πρώτο πλήρες υβρίδιο πλεκτού παπουτσιού και κάλτσας, επιτρέπει την ενσωμάτωση βέλτιστων μηχανικών ζωνών για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε παίκτη οποιουδήποτε επιπέδου.

Ο Markus Baumann, Senior VP του Global Football της adidas δήλωσε σχετικά: «Ακολουθώντας το λανσάρισμα του Samba Primeknit, του πρώτου πλεκτού παπουτσιού παγκοσμίως την προηγούμενη εβδομάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στον κόσμο μια γεύση των μελλοντικών μας προϊόντων. Το adidas Primeknit FS είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στα ποδοσφαιρικά προϊόντα της adidas και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πρωτοκαθεδρία της στην ποδοσφαιρική καινοτομία».