Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας, με θύμα μία 19χρονη κοπέλα έχει συγκλονίσει.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr αύριο, Παρασκευή 3/7, θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 10:30 π.μ., στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Οι τραγικές συμπτώσεις από το φρικτό τροχαίο στα Τρίκαλα με τη νεκρή 19χρονη

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το δίκυκλο με το οποίο η 19χρονη με μία φίλη της κινούταν επί της Εθνικής Οδού. Οι κοπέλες βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο και από εκεί επικοινώνησαν με τους δικούς τους, που ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια από το σημείο.

Στο μεσοδιάστημα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, η μοτοσικλέτα λειτούργησε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα, είχε συμβεί το μοιραίο τροχαίο.

Μάλιστα η άτυχη κοπέλα την την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της.

Το trikalaola.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, ενώ μίλησε με τον πρατηριούχο στο βενζινάδικο του οποίου σταμάτησαν οι κοπέλες με το δίκυκλο.

Ο Αντώνης Μαργαρίτης ανέφερε στο trikalaola.gr ότι η μηχανή είχε πάθει βλάβη και τα κορίτσια σταμάτησαν να την φτιάξουν, ζητώντας ένα κατσαβίδι, ενώ ο προορισμός τους ήταν για τα παράλια της Λάρισας.

TAGS