Θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Διονύση Μπουλά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Διονύσης Μπουλάς υπέστη ανακοπή ενώ σε λίγες μέρες θα γιόρταζε τα γενέθλια του.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω των social media με πλήθος φίλων και συνεργατών του να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του και να αφήνουν τα μηνύματα τους στο προφίλ του στο facebook.

Η ηθοποιός Τζίνη Παπαδοπούλου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την απέραντη θλίψη της για τον χαμό του καλού της φίλου.

«Αγαπημένε μου…. Ήσουν Άγγελος… Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους… Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως… Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου… Εις το επανιδείν..» έγραψε η ηθοποιός.

Ποιος ήταν ο Διονύσης Μπουλάς

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας) και της Δραματικής Σχολής του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Συνεργάστηκε ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις με σκηνοθέτες όπως οι: Στάθης Λιβαθινός, Γιάννης Χουβαρδάς, Εύης Γαβριηλίδης, Κώστας Τσιάνος, Κοραής Δαμάτης και άλλοι. Πήρε μέρος σε παραστάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Εθνικό Θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και σε άλλες ανεξάρτητες σκηνές. Έχει συμμετάσχει σε δύο ταινίες μικρού μήκους και σε τρία θεατρικά αποσπάσματα, γυρισμένα για την τηλεόραση.