Η παραλία της Σούγιας στην Κρήτη, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές παραλίες η οποία προτιμάται για ελεύθερη κατασκήνωση.

Πριν μερικές μέρες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στην παραλία και εντόπισαν, σύμφωνα με το flashnews.gr περίπου 12 κατασκηνωτές, ενώ δεν έγινε γνωστό αν τους επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς σύμφωνα με τη Νομοθεσία απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση.

Να σημειωθεί πως τα προηγούμενα χρόνια είχαν υπάρξει διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών τουρισμού της Σούγιας οι οποίοι ζητούσαν από τις αστυνομικές αρχές να επέμβουν.

Επιπλέον το τελευταία χρονικό διάστημα υπήρξε ανησυχία, καθώς κατασκηνωτές άναβαν φωτιές για να μαγειρέψουν καθώς τα καταστήματα εστίασης της περιοχής ήταν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον κορονοϊό.

Η καταγγελία στο facebook για τα κατακρεουργημένα δέντρα

«Τα καλά παιδιά της Σούγιας συνεχίζουν το έργο τους. Τα δέντρα κατακρεουργημένα έτσι ώστε να μη χωράει καμία σκηνή, η ντουζιέρα ως δια μαγείας ξηλώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. πρωί – πρωί πάλι εκεί. ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΜΠΙΣΤΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ!» αναφέρει ανάρτηση που έκανε την εμφάνιση της στο facebook και συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει κομμένα δέντρα στη παραλία της Σούγιας.

Σύμφωνα με τα όσα αφήνει να εννοηθεί η καταγγελία, τα δέντρα κόπηκαν ώστε να αποτρέψουν τους κατασκηνωτές να «στήσουν» στην παραλία τις σκηνές τους.